Her var starten en noget uoverskuelig labyrint. Et typehus med en tilbygning på et mindre køkken, bryggers og vinkelstue, hvor man senere forsøgte at skabe sammenhæng ved at fjerne toppen af et par mure. Men resultatet var en lang række af klaustrofobiske små rum, der var mere eller mindre svære at bruge konstruktivt.

Bedre blev det ikke af at tilbygningen var lagt på det gamle bryggers, hvor alle de dyrere instalationer, som fjernvarme, vand, elmåler og gulvvarme, var placeret.

Så vi stod med en række rum eller blindtarme, centeret omkring denne instalationskerne. Andre forslag var strandet med den meget omkostelige flytning af disse instalationer. Så vi blev hurtig enige om, at der måtte gøres en dyd ud af det eksisterende.

Vi fjernede overflødige mure og lavede nye passager og murhuller, så instalationerne kom til at stå som en ø, dog skærmet inde i et skab. Yderligere fjernede jeg de gamle gulve, som lå i 4 forskellige niveauer og erstatende dem et stort gulv i samme niveau for at samle rummene i et hele.

Køkkenet er dels en lang længe med skuffer og et par sidebygninger skabe og køleskab.

Vi fortsatte vores "hærgen" ud i tilbygningen, Hvor alle gulve blev lagt om, og der blev malet.

Badeværelset blev renoveret med nye fliser, gulvvarme, ny belysning, håndklædetørrer, nyt skuffemøbel med teak front og corianbordplade/vask, teak vægskab mm..

Soveværelset fik som sagt nyt gulv og der blev instaleret nyt garderobeskab, som matcher de øvrige skabe.