Entre møblet skal kunne rumme mange ting men først og fremmest være praktisk. 

Det er også det første du præsentere for dine gæster, når du lukker dem ind, så det må og skal være nemt at holde orden og samtidigt må det godt være lidt smart.

Her har jeg medtaget 3 foreskellige projekter.

Det første projekt er i et rum, der både er bryggers/grovkøkken, familens eneste sted til sko og overtøj og entre.  Det er opbygget af sæbebehandlet birketræs finerplader, som er en robust og nem at holde plade, skulle udheldet være ude nem at fikse og kan slibes op.

 

Projekt 2 er ren entre, hvor familens overtøj og især sko nemmere skulle finde en rydelig plads. Man kan desuden sidde på møblet og tage sko på og af. Alt er lavet i massiv oliebehandlet egetræ og samtlige samlinger er fingertappet. Skufferne er også fingertappede og har gennemgående åre i fronten. Fotos vil komme senere

 

Det sidste projekt er et mix med en side entre, hvor overtøj, sko og sportstasker kunne sætte pænt på plads. I samme rum på modstående væg et bryggers med vaskesøjle, skabe og vask. Vaskesøjlen er blev gemt væk i lydisoleret skab. Materialet er oliebehandlet egetræ, finerede og massive flader samt massive tappede skuffer.