Bænken eller bordet er lavet i 100 % genbrugsparketgulvbrædderi af dampet bøg fra en gymnastisksal, og designet så den oprindelige overflade kommer så meget til sin ret som muligt.

Overfladen står ærligt frem med sin historie, som ligger i de ridser, skrammer og den patina et langt liv giver til et gulv.

Møblet er robust opbygget, så det både kan fungere som bord og som bænk. Det vil egne sig i soveværelset som fralægningsmøbel eller sengebord, som bord ved yndlings lænestolen eller som bænk i entreen eller som arbejdsbord, hvis du nænner det. Mulighederne er talrige.

Dybden og bredden på møblet er konstrueret sådan, at så meget materiale som muligt kan genbruges.       Længde 60 cm, bredde 34 cm og højde 45 cm.

Junckers bordpladeolie neutral vil yderligere give møblet endnu mere farve og forlænge dets levetid.

Gulvet, et Junckers oliebehandlet bøgeparket, har ligget i en gymnastiksal på en skole ved Roskilde, hvor der sandsynligvis har været gået, løbet, sprunget og danset siden engang i slutningen af 60érne.

Fragmenterne fra linjerne efter håndboldbanen, badminton, volley og basketball banerne giver en udsmykning, som næsten bliver til abstrakt kunst.

Mærker efter gymnastikredskaber som er blevet trukket over gulvet af modvillige elever, aftryk af stoleben fra talrige skriftlige eksamener, sorte striber efter heroiske forsøg på at nå en bold og hak fra mislykkede spring over bukken.

Alt sammen er det med til at give karakter og gøre netop dit møbel til et stykke unika. Det er selvklart, at der er en begrænset leveringstid på lige netop dette gulvmateriale, hvordan fremtidens skammel ser ud, må vi se til den tid.

Sælges se under "Unika og prototyper sælges."